Over Ons - Lansinoh nl

Over Ons

Rasheda-Hagen

Onze Lansinoh familie begon ruim 30 jaar geleden met een moeder die borstvoeding gaf – Resheda Hagen, toen ze begon aan wat later de Lansinoh onderneming werd in 1978 in Portland, Oregon, toen haar eerste kind werd geboren. Resheda gaf borstvoeding, maar na enkele dagen vorderden haar tepels van zacht naar tergend pijnlijk. Niet in staat om enige verlichting te krijgen van de beschikbare producten, overwoog ze met tegenzin flessenvoeding. Een La Leche League medewerker moedigde haar aan om te blijven proberen en beveelde lanoline aan, maar het was niet beschikbaar in de winkels.

Resheda’s man, een arts, was in staat om een potje wolvet te vinden en mee naar huis te brengen van de ziekenhuisapotheek. Ze bracht de lanoline aan op haar pijnlijke tepels en voelde een onmiddellijke verlichting. Haar tepels genazen de dagen erna volledig en ze ging succesvol verder met borstvoeding. Resheda Hagen begon te pleiten voor de weldaden van “Pure Lanoline” als een behandeling voor pijnlijke tepels voor moeders die borstvoeding geven.

Resheda Hagen richtte haar bedrijf op in 1984 om moeders die borstvoeding geven een veilig en effectief alternatief aan te bieden voor de zeer cosmetische producten die beschikbaar waren voor pijnlijke tepels – een belangrijke reden om een borstvoedingavontuur te doen mislukken. In 1984 besloot ze om lanoline in potjes van een halve kilo te kopen en het zelf te verpakken in kleinere verpakkingen om te verkopen aan moeders die borstvoeding geven.

Wanneer moeders ervoor kiezen om borstvoeding te geven, geloven wij dat ze de steun en aanmoediging verdienen om alle voordelen te ervaren, en ervoor te zorgen dat de baby hetzelfde voelt. We zullen altijd onze klanten serieus nemen en wij creëren kwalitatief hoogwaardige producten die moeders kunnen vertrouwen terwijl ze hun baby’s voeden.